Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Za prijavo na 6 tedenski spletni program izpolni spodnji spletni obrazec in klikni potrditveni gumb, ki se nahaja pod njem.
Po uspešni izpolnitvi spletnega obrazca prejmeš na naveden elektronski naslov napotke za plačilo. Najkasneje v roku 48 ur po prejetem nakazilu prejmeš na svoj elektronski naslov nadaljne napotke za udeležbo 6 tedenskega spletnega programa.
S prijavo na spletno delavnico se strinjate s splošnimi pogoji uporabe. Prejeli boste najnovejše novice in podrobnosti o spletnem tečaju ter dnevne oziroma tedenske koristne email novice.
""Jaša me vedno preseneti s tem, kar pride na delavnicah skozi njo. Njene besede imajo energijo, ki se dotakne srca. Sklop delavnic o peti dimenziji je bi zame, kot, da bi stopila v nov svet in, ko je bilo delavnic konec, ni bilo več poti nazaj v starega. Hvaležna sem za skupno pot.”"

- Kaja S.
"Nimam besed za to, kar sem prejel na delavnicah o peti dimenziji. Jašine delavnice so tako bogate, da še več tednov procesiram vse informacije. Vsakič znova sem presenečen nad tem, kar predaja in vidim, kako me to višje zavedanje iz dneva v dan spreminja na bolje."

- Jan R.
S prijavo na spletni program prejmeš:
  • 6 x tematsko predavanje o prehodu v peto dimenzijo in bivanju v peti dimenziji.
  • 6 x energijska transmisija namenjena aktivaciji izvorne DNK.
  • 6 x izvleček glavnih spoznanj iz predavanj ter praktične vaje za integracijo spoznanj in prenos spoznanj v prakso svojega vsakdanjega življenja.
  • Odgovore na najpogostejša vprašanja ter dodatne praktične objave povezane z vsebino tematskih predavanj v zaprti FB skupini.
  • + BONUSI: dodatna (soustvarjalna) predavanja posebnih gostov na temo bivanja v peti dimenziji.
10-day money-back guarantee

You have 10 days from the date of purchase to decide if this is for you. If not, get a refund. So you can make sure this programme is the perfect fit for you with no risk on your part
Unlimited lifetime access

Get free updates and take the program as many times as you want. This allows you to tailor your learning schedule completely to your work and personal life.
Legendary support and customer service

Enrol now and join the leading tribe of professionals in personal training and receive the best support on you quest to your new and prosperous career.