Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Za prijavo na spletno delavnico energijske psihologije izpolni spodnji spletni obrazec in klikni potrditveni gumb, ki se nahaja pod njem.
Po uspešni izpolnitvi spletnega obrazca prejmeš na naveden elektronski naslov napotke za plačilo. Najkasneje v roku 48 ur po prejetem nakazilu prejmeš na svoj elektronski naslov podatke za dostop do spletne učilnice v kateri se nahaja vsebina spletne delavnice.
S prijavo na spletno delavnico se strinjate s splošnimi pogoji uporabe. Prejeli boste najnovejše novice in podrobnosti o spletnem tečaju ter dnevne oziroma tedenske koristne email novice.
"Delavnica me je spodbudila, da sem na nekatere situacije v svojem življenju pogledala z drugega zornega kota ter tako videla rešitve, ki jih prej nisem."

- Petra P.

"Tema predavanja je velik izziv za vsakega, saj je izjemno težka za razumevanje, še posebej če se nisi nikoli srečal z energijami, toda Jaša nas je vodila skozi celotno predavanje zelo intuitivno in razumljivo."

- Matej R
"Delavnica mi je potrdila, kje imam izzive, ki se jih prej nisem tako jasno zavedala ter mi pomagala razumeti iz kje izvirajo ter kako jih končno rešiti."

- Irena S.

"Na delavnici sem pridobila širši vpogled v energijsko psihologijo, s tem pa boljše razumevanje o tem, kar se dogaja z mano, ter na katerih področjih in na kakšen način lahko kaj spremenim, v smeri nadaljnje osebne rasti."

- Sara P.
S prijavo na spletno delavnico prejmeš:
  • 22 video posnetkov spletnih predavanj (skupno 4 ure vsebine) v katerih spoznaš, kako deluješ kot energijsko bitje, ozavestiš svoje glavne energijske blokade in od kje blokade izvirajo ter, kako jih korak za korakom odpraviš, da zaživiš v svoji najvišji vibraciji.
  • 1 x vsebinski zapiski v pdf. obliki, ki vsebujejo glavne iztočnice spletnih predavanj, tako, da med poslušanjem video posnetkov bolj celostno prejemaš informacije in z večjo lahkoto slediš vsebini spletne delavnice. 
  • 1 x delovni zvezek v pdf. obliki z različnimi praktičnimi vajami, ki te spodbudijo k samorefleksiji in ti omogočijo, da informacije, ki ti jih predam v okviru spletne delavnice, preneseš v kontekst svojega osebnega življenja. 
  • 1 x avdio posnetek 60 minutne energijske transmisije s katero razširiš svojo zavest, aktiviraš proces odpravljanja energijskih blokad in dvigneš svojo osebno vibracijo. 
  • Praktični napotki za prenos novih spoznanj v prakso vsakdanjega življenja. 
10-day money-back guarantee

You have 10 days from the date of purchase to decide if this is for you. If not, get a refund. So you can make sure this programme is the perfect fit for you with no risk on your part
Unlimited lifetime access

Get free updates and take the program as many times as you want. This allows you to tailor your learning schedule completely to your work and personal life.
Legendary support and customer service

Enrol now and join the leading tribe of professionals in personal training and receive the best support on you quest to your new and prosperous career.