Za dostop do vsebine spletne delavnice energijske psihologije vnesi podatke v spletni obrazec in potrdi nakup.
Po uspešnem spletnem nakupu prejmeš v roku 48 ur na naveden elektronski naslov dostopne podatke za vstop v spletno učilnico, kjer se nahaja gradivo spletne delavnice.
Osebni podatki
Naročilo Skupaj cena (z DDV)
Enkratno plačilo 59 €
Način plačila
Potrjujem, da sem prebral/a in se strinjam s splošnimi pogoji poslovanja.
Načini plačila:
Želiš opraviti plačilo po predračunu?
V kolikor želiš opraviti plačilo po predračunu pošlji na elektronski naslov info@kvantnozivljenje.si svoje podatke (ime in priimek, naslov bivanja, kontaktna številka) s pripisom, da se prijavljaš na spletno delavnico energijske psihologije in želiš opraviti plačilo preko predračuna.
S prijavo na spletno delavnico prejmeš: 
  • V okviru spletne delavnice prejmeš 22 krajših tematskih predavanj v katerih spoznaš, kako deluješ kot energijsko bitje, ozavestiš svoje glavne energijske blokade in od kje blokade izvirajo ter, kako jih odpraviš, da zaživiš bolj pretočno življenje.
  • Poleg posnetkov tematskih predavanj prejmeš tudi zapiske v pdf. obliki, ki vsebujejo glavne iztočnice spletnih predavanj, tako, da med poslušanjem video posnetkov bolj celostno prejemaš informacije in z večjo lahkoto slediš vsebini spletne delavnice.
  • Pripravila sem tudi delovni zvezek v pdf. obliki z različnimi praktičnimi vajami, ki te spodbudijo k samorefleksiji in ti omogočijo, da informacije, ki ti jih prejmeš v okviru spletne delavnice preneseš v kontekst svojega osebnega življenja.
  • Spletna delavnica vključuje tudi 60 minutni posnetek energijske transmisije za vzpostavljenje globje povezave s svojo dušo, ki podpre tvoj proces odpravljanja čustvenih blokad in v tebi aktivira višjo vibracijo.
  • Praktični napotki pa ti bodo pomagali utelesiti nova spoznanja in jih prenesti v prakso svojega vsakdanjega življenja.