Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Rezervacija mesta na dogodku
1. Prijava na dogodek preko spletne aplikacije

Rezervacijo mesta na dogodku, ki se ga želiš udeležiti lahko opraviš preko spletne aplikacije tako, da izbereš mesec v katerem se želiš udeležiti dogodka ter klikneš na razpoložljivi termin dogodka ter svojo prijavo na dogodek zaključiš s plačilom preko spleta.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
2. Prijava na dogodek preko elektronske pošte

Rezervacijo mesta na dogodku lahko opraviš tudi tako, da pošlješ sporočilo na elektronski naslov [email protected] v katerem navedeš svoje ime in priimek, naslov bivanja ter termin dogodka na katerega se želiš prijaviti in boš preko elektronske pošte prejel napotke za plačilo preko bančnega nakazila.
Kdo vodi spletni program
Moje ime je Jaša in kot intuitivna mentorica in energijska terapevtka ljudem pomagam ozavestiti podzavestne blokade zaradi katerih doživljajo notranjo stisko ter uskladiti svojo podzavest s svojo nadzavestjo, da zaživijo življenje, ki je v skladu z njihovim najvišjim potencialom.

Poklic intuitivne mentorice sem izbrala, ker sem pred leti doživela psihofizični zlom, ki je pospešil proces mojega duhovnega prebujanja in odprl mojo zavest za višje dimenzije bivanja. Izkušnja, ki sem jo doživela je spremenila moj pogled na življenje, hkrati pa me je spodbudila, da sem prevzela odgovornost za podzavestne vzorce, ki niso bili usklajeni z mojim višjim jazem.

Skozi proces notranje integracije sem izkušala kako se moj višji jaz vedno globje uteleša, z utelešanjem višjega jaza pa so se v meni aktivirali notranji potenciali, ki prej niso bili aktivirani. Začela sem se spominjati življenj v katerih smo kot civilizacija že bivali v peti dimenziji in spoznavati, da v sebi nosim vedenje o prehodu v peto dimenzijo bivanja.

Prejela sem tudi dostop do naprednih tehnik svetlobne tehnologije, ki jo uporabljam intuitivno v sodelovanju s svojim višjim vodstvom z namenom aktivacije večdimenzionalne DNK in utelešanja večdimenzionalne zavesti. Poklicana sem, da utelešam zavest enosti ter preko energijskih transmisij prebujam to zavest tudi v drugih.
© 2019 I Kvantno življenje I Vse pravice pridržane I Splošni pogoji
Pridruži se mi na socialnih medijih
© 2019 I Kvantno življenje I Vse pravice pridržane I Splošni pogoji