Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
Želite pridobiti dodatne informacije o tečaju? Izpolnite spodnji spletni obrazec in rezervirajte brezplačno 15-30 minutno predstavitev tečaja preko telefona.

Na brezplačni predstavitvi vam bomo z veseljem odgovorila na vsa vprašanja glede spletnega tečaja, vam predstavila kako spletni tečaj poteka ter kako vam lahko znanje, ki ga boste pridobili s spletnim tečajem koristi v vašem vsakodnevnem življenju.
Želite pridobiti dodatne informacije o tečaju? Izpolnite desni spletni obrazec in rezervirajte brezplačno 15-30 minutno predstavitev tečaja preko telefona.

Na brezplačni predstavitvi vam bomo z veseljem odgovorila na vsa vprašanja glede spletnega tečaja, vam predstavila kako spletni tečaj poteka ter kako vam lahko znanje, ki ga boste pridobili s spletnim tečajem koristi v vašem vsakodnevnem življenju.S prijavo na brezplačno predstavitev spletnega tečaja se strinjate s splošnimi pogoji uporabe. Prejeli boste najnovejše novice in podrobnosti o spletnem tečaju ter dnevne oziroma tedenske koristne email novice.
VAŠI PODATKI SO VAROVANI
Vaši osebni podatki pri prijavi so pri nas popolnoma na varnem in ne bodo nikakor posredovani tretjim osebam.
#1 FITNES IN VELNES IZOBRAŽEVANJE V SLOVENIJI
Znamka #1 po mnenju številnih zadovoljnih kupcev.
POTREBUJEŠ POMOČ PRI SPLETNEM NAROČILU?
Pokliči na na 040 563 234 in z veseljem ti bomo pomagali.
TVOJA PRIJAVA JE USPEŠNO ZABELEŽENA
...Prižgi zvočnike in počakaj nekaj sekund, da se video prične...
Uspešno si se prijavila na brezplačni preizkus skupinske vadbe in naredila prvi korak na poti do fit telesa in boljšega počutja v njem. V najkrajšem možnem času te bomo kontaktirali, da izberemo želeni termin vadbe in se dogovorimo za tvoj prihod.

V primeru vprašanj nas lahko pokličeš na 031 759 305 ali pa nam pišeš na info@luxbootcamp.si.
Tvoja prijava na brezplačni preizkus lux bootcamp vadbe je uspešno zabeležena
Watch this quick video below for important instructions on how to get the most out of this class
Uspešno si se prijavila na preizkus Lux Bootcamp™ vadbe in naredila prvi korak na poti do tvoje popolne telesne preobrazbe. V najkrajšem možnem času te bomo kontaktirali, da izberemo želeni termin vadbe in se dogovorimo za tvoj prihod.

V primeru vprašanj nas lahko pokličeš na 031 759 305 ali pa nam pišeš na info@luxbootcamp.si.
KORAK 1
Dodaj termin vadbe v koledar
V kopici vsakodnevnih aktivnostih se rado zgodi, da nam kaj uide iz glave. V ta namen ti priporočam, da si zabeležiš termin prvega obiska Lux Bootcamp skupinske vadbe v svoj koledar, tako, da boš 100% pripravljena na prvi trening. 

Veselimo se tvojega obiska, zato ti bomo en dan pred rezerviranim terminom vadbe poslali prijazen sms opomnik z navodili za pot do vadbenega centra.